Skip to main content

Online Shopping

Kawan2 semua!

Saya dah pon baru2 ni melancarkan satu lagi laman blog untuk ditatapi kawan2 semua.
Saya menyediakan items berupa berbagai jenis beg yg berkualiti pada harga rendah.
  • Purse
  • Handbag
  • Sling Bag
  • Laptop/notebook bag
Sehubungan dengan itu, sudi2kan lah menjenguk blog saya ini
http://trend2style.blogspot.com. Sesiapa nak exchange link, boleh la bagitahu saya ok.

Comments

  1. selamat tahun baru...

    ReplyDelete
  2. waa..dh join bisnes ke skrg nie?

    ReplyDelete
  3. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pizza treat in KP

The kids wanted to eat pizza. So we went to the nearest pizza hut available here in KP just to find the new pizza promo for the Chinese New Year. It was so delicious and I felt like ordering one more to take home. We managed to finish 3 soups, 1 pizza, 4 wings, 1 spaghetti and 2 bottles of mineral water.We are happy customers. Thank you 🍕 hut.

My T-Shirt

I like this t-shirt. Bright green in colour as I never have one like this before. I prefer blue, black or yellow color but this time, I tried something different. It's good to do things extraordinary. That will give some sparks in your life.

Do something you never tried. Like singing on the stage for example. Entering a competition like debate. That would give a new experience and of course, even you failed, at least you learn something new.

If you success, that's the time you realize your true ability. Am I right?

Erti Cinta & Perkahwinan

Suatu pagi yang dingin, terjadilah satu perbualan antara seorang guru falsafah dan pelajarnya...

pelajar: guru, apakah erti cinta..?bagaimanakah saya boleh mendapatkannya...?

guru: ada sebuah ladang gandum yang luas didepan sana ,berjalanlah kamu dan jangan sesekali kamu berundur. kemudian ambillah satu ranting. sekiranya kamu mendapati ranting tersebut sangat menakjubkan, ertinya kamu telah menemui cinta.

pelajar tersebut pun berjalan dan tidak berapa lama dia kembali dengan tangan yang kosong.

guru bertanya: mengapa kamu tidak membawa sebatang ranting pun...?

pelajar menjawab: saya hanya terpaksa memilih satu ranting saja, dan sewaktu berjalan saya tidak boleh mengundur kebelakang semula. sebenarnya saya telah berjumpa dengan satu ranting yang paling menakjubkan tapi saya tak tahu apakah yang akan menakjubkan di hadapan sana nanti, maka saya biarkan ranting itu lalu saya dapati tidak ada lagi ranting yang paling menakjubkan selain daripada yang saya lihat tadi. jadi saya tidak menga…