Skip to main content

Iklan Nuffnang Statik

Salam semua! Aku nk share satu bende yang aku rasa sangat bagus untuk blogger2 yang rajin macam aku. Hahaha.. Blogger yang ada akaun Nuff, sila baca yeh!

Sedang aku blog walking (ntah mana2 aku sampai), aku terjumpe satu blog ni yang cantik layout die. So aku browse through and found something pasal nuff. Macam mana nk letak iklan statik nuff macam kat blog aku ni?

Letak arahan ini <div style="bottom: 5px; position: fixed; right: 5px;">Letak Kod Nuffnang Sini</div> untuk kod skyscrapper tu.

Untuk penjelasan lanjut, sila lihat entry ini http://unwanted86.blogspot.com/2009/11/letak-iklan-nuffnang-statik.html

Lepas ni, klik2 senang la. takde la tercari2 :)

Comments

  1. huhuhuhu....tak paham....saya baru jer join nuff nih...nak wat camner erk??? adei....jom la terjah blog sayer...

    ReplyDelete
  2. kod ni letak sebelum dan selepas kod yg digunekan utk letak kat side tu. rujuk balik website nuffnang, dan tambah kod di atas.

    ReplyDelete
  3. erkk..nuffnang nih ape??huk3..

    ReplyDelete
  4. apapun cara...yg penting kena rajin utk hasil yg berlipat kali ganda...

    :D

    ReplyDelete
  5. ow patut lah sy wat xjdik... nnt sy try smula eh.. niways nuff 4 u.. thanks =p

    ReplyDelete
  6. dah wat.. xjadik jgk.. xperlah.. huhuhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pizza treat in KP

The kids wanted to eat pizza. So we went to the nearest pizza hut available here in KP just to find the new pizza promo for the Chinese New Year. It was so delicious and I felt like ordering one more to take home. We managed to finish 3 soups, 1 pizza, 4 wings, 1 spaghetti and 2 bottles of mineral water.We are happy customers. Thank you 🍕 hut.

My T-Shirt

I like this t-shirt. Bright green in colour as I never have one like this before. I prefer blue, black or yellow color but this time, I tried something different. It's good to do things extraordinary. That will give some sparks in your life.

Do something you never tried. Like singing on the stage for example. Entering a competition like debate. That would give a new experience and of course, even you failed, at least you learn something new.

If you success, that's the time you realize your true ability. Am I right?

Erti Cinta & Perkahwinan

Suatu pagi yang dingin, terjadilah satu perbualan antara seorang guru falsafah dan pelajarnya...

pelajar: guru, apakah erti cinta..?bagaimanakah saya boleh mendapatkannya...?

guru: ada sebuah ladang gandum yang luas didepan sana ,berjalanlah kamu dan jangan sesekali kamu berundur. kemudian ambillah satu ranting. sekiranya kamu mendapati ranting tersebut sangat menakjubkan, ertinya kamu telah menemui cinta.

pelajar tersebut pun berjalan dan tidak berapa lama dia kembali dengan tangan yang kosong.

guru bertanya: mengapa kamu tidak membawa sebatang ranting pun...?

pelajar menjawab: saya hanya terpaksa memilih satu ranting saja, dan sewaktu berjalan saya tidak boleh mengundur kebelakang semula. sebenarnya saya telah berjumpa dengan satu ranting yang paling menakjubkan tapi saya tak tahu apakah yang akan menakjubkan di hadapan sana nanti, maka saya biarkan ranting itu lalu saya dapati tidak ada lagi ranting yang paling menakjubkan selain daripada yang saya lihat tadi. jadi saya tidak menga…