Tuesday, November 10, 2009

Iklan Nuffnang Statik

Salam semua! Aku nk share satu bende yang aku rasa sangat bagus untuk blogger2 yang rajin macam aku. Hahaha.. Blogger yang ada akaun Nuff, sila baca yeh!

Sedang aku blog walking (ntah mana2 aku sampai), aku terjumpe satu blog ni yang cantik layout die. So aku browse through and found something pasal nuff. Macam mana nk letak iklan statik nuff macam kat blog aku ni?

Letak arahan ini <div style="bottom: 5px; position: fixed; right: 5px;">Letak Kod Nuffnang Sini</div> untuk kod skyscrapper tu.

Untuk penjelasan lanjut, sila lihat entry ini http://unwanted86.blogspot.com/2009/11/letak-iklan-nuffnang-statik.html

Lepas ni, klik2 senang la. takde la tercari2 :)