Thursday, December 17, 2009

Sukan Sea Laos: Malaysia Vs Vietnam 1-0

Yahoo. Aku sangat happy sebab Malaysia menang sejak 28 tahun tak menang. Aku yang jarang sgt tgk bola pon bole tersangkut kat depan TV tgk bola sampai habis. Caya la Malaysia! Aku bangga dengan pemain2 yang telah bertungkus lumus memastikan Malaysia menang td. Walaupon aku terasa mcam referee tu bias la.. cehh. hahahah.

So I think they deserve to be awarded with something2 that can encourage them to play better and better, serta mengharumkan nama Malaysia di persada bola sepak dunia.

MALAYSIA BOLEH

1 comment:

  1. Aku (yg tk minat bola) pun tgk. Aku tk tahu psl bola tp aku amat yakin referee tu "b-d-h". Goal keeper tu dh sakit, kenapa nak keep lg hahahah? Acting 'berjam2' depan gol taktik "b-d-h". Tk PRO langsung! Mujur menang. Kan, kan.. Kalau tk aku tk rela ko melawat malaysia wahai goal keeper vietnam.

    ReplyDelete