Skip to main content

Sukan Sea Laos: Malaysia Vs Vietnam 1-0

Yahoo. Aku sangat happy sebab Malaysia menang sejak 28 tahun tak menang. Aku yang jarang sgt tgk bola pon bole tersangkut kat depan TV tgk bola sampai habis. Caya la Malaysia! Aku bangga dengan pemain2 yang telah bertungkus lumus memastikan Malaysia menang td. Walaupon aku terasa mcam referee tu bias la.. cehh. hahahah.

So I think they deserve to be awarded with something2 that can encourage them to play better and better, serta mengharumkan nama Malaysia di persada bola sepak dunia.

MALAYSIA BOLEH

Comments

  1. Aku (yg tk minat bola) pun tgk. Aku tk tahu psl bola tp aku amat yakin referee tu "b-d-h". Goal keeper tu dh sakit, kenapa nak keep lg hahahah? Acting 'berjam2' depan gol taktik "b-d-h". Tk PRO langsung! Mujur menang. Kan, kan.. Kalau tk aku tk rela ko melawat malaysia wahai goal keeper vietnam.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pizza treat in KP

The kids wanted to eat pizza. So we went to the nearest pizza hut available here in KP just to find the new pizza promo for the Chinese New Year. It was so delicious and I felt like ordering one more to take home. We managed to finish 3 soups, 1 pizza, 4 wings, 1 spaghetti and 2 bottles of mineral water.We are happy customers. Thank you 🍕 hut.

My T-Shirt

I like this t-shirt. Bright green in colour as I never have one like this before. I prefer blue, black or yellow color but this time, I tried something different. It's good to do things extraordinary. That will give some sparks in your life.

Do something you never tried. Like singing on the stage for example. Entering a competition like debate. That would give a new experience and of course, even you failed, at least you learn something new.

If you success, that's the time you realize your true ability. Am I right?

Erti Cinta & Perkahwinan

Suatu pagi yang dingin, terjadilah satu perbualan antara seorang guru falsafah dan pelajarnya...

pelajar: guru, apakah erti cinta..?bagaimanakah saya boleh mendapatkannya...?

guru: ada sebuah ladang gandum yang luas didepan sana ,berjalanlah kamu dan jangan sesekali kamu berundur. kemudian ambillah satu ranting. sekiranya kamu mendapati ranting tersebut sangat menakjubkan, ertinya kamu telah menemui cinta.

pelajar tersebut pun berjalan dan tidak berapa lama dia kembali dengan tangan yang kosong.

guru bertanya: mengapa kamu tidak membawa sebatang ranting pun...?

pelajar menjawab: saya hanya terpaksa memilih satu ranting saja, dan sewaktu berjalan saya tidak boleh mengundur kebelakang semula. sebenarnya saya telah berjumpa dengan satu ranting yang paling menakjubkan tapi saya tak tahu apakah yang akan menakjubkan di hadapan sana nanti, maka saya biarkan ranting itu lalu saya dapati tidak ada lagi ranting yang paling menakjubkan selain daripada yang saya lihat tadi. jadi saya tidak menga…